A Herocraft 12 mobiljátékához juthatsz hozzá a legújabb Humble Mobile Bundle akcióban

2017. október 17.
5.4361
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Újabb Humble Mobile Bundle akciót hirdetett a Humbi Bundi csapata, aminek jóvoltából ezúttal az egyik legjobb és legaktívabb mobiljátékos fejlesztőbrigád, a Herocraft alkotásait szerezhetjük be magunknak jelentéktelen összegért cserébe.

Amennyiben ugyanis az IDE KATTINTVA elérhető promóció részeként hajlandóak vagyunk legalább 85 centet adakozni - ez nagyjából 250 forint -, akkor máris hozzáférést kapunk Androidon a Dead Shell: Roguelike RPG, az Avalanche és a Majesty: Fantasy Kingdom Sim című alkotásokhoz.

Ha egy kicsit többet adományoznánk, így több mint 4 euró 20 centet, tehát cirka 1300 forintot, akkor az említett három játék mellé további hatot (!) zsebelhetünk be, amelyek a Tempest: Pirate Action RPG, a Majesty: Northern Expansion, a Space Expedition, a Strategy & Tactics: Medieval Wars, a The Tiny Bang Story és a Lost Socks: Naughty Brothers lesznek.

Amennyiben 5 euró 20 cent fölé emelnénk az adakozás mértékét - ez nagyjából 1600 forint -, akkor a fenti kilenc alkotáshoz a következő triót csapják még hozzá: King of Dragon Pass, Tap Tap Builder és Defense Zone 2 HD.

Sőt mi több, rendhagyó módon ezúttal egy extra szint is van, így 8 euró 50 cent ellenében egy ajándék Warhammer 40,000: Space Wolf promó kódot kapunk, aminek beváltásával 20 Booster Packhoz kapunk hozzáférést a játékban.
3 hozzászólás

fonemaker

7 éve, 23 napja

De jó kis akció ez! meglepett smiley

válasz erre

ferencziakos

7 éve, 23 napja

A legdrágább nem éri meg, de az 1600 Ft-os az nagyon.

válasz erre

Mendez

7 éve, 24 napja

Na ez egy király ajánlat!

válasz erre