A Kemco friss pixel art RPG-vel készül mobilokra Gale of Windoria címmel

2022. május 20.
1.3601
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A Kemco bejelentette, hogy a Gale of Windoria, a stúdió mobilra készülő pixel-art RPG-jére már lehet előregisztrálni - az androidos felhasználók regisztrálhatnak, hogy elsőként kapják meg a játékot, amikor az hivatalosan is megjelenik a Google Play-en keresztül.

A Gale of Windoria játékban a játékosok arra számíthatnak, hogy repülő járművükön szárnyalnak a térképen, miközben egy epikus küldetésre indulnak, hogy megmentsék a világot. Egy Shan nevű fiatal fiú bőrébe bújhatsz, aki azért utazik, hogy megmentse gyermekkori barátját és megtisztítsa a Tetra-kvarcokat, amelyek minden élet forrását jelentik.

Ahhoz, hogy bejárd az egész világot, a repülő Beakle fedélzetén fogsz utazni, és fejleszteni fogod, hogy több területre juthass. Emellett kihívásokkal teli dungeonokat fedezhetsz fel, és izgalmas, fordulóalapú csatákban vehetsz részt.

Az általad felfedezett kvarcok segítenek megerősíteni a csapatodat, miközben különböző technikákat és képességeket szerzel a karaktereid számára. A karakterek - különböző elemekkel rendelkező - képességeit kombinálhatod is, hogy növeld a túlélőképességedet odakint. Irány a Google Play az előregisztrációért!

Nézd nagyban ezt a videót!



2 hozzászólás

Mordorer

2 éve, 6 napja

Ez igen gyenge.

válasz erre

Bencus86

2 éve, 6 napja

Nem tetszős... wtf smiley

válasz erre