A készítők egy új eszközzel tennék biztonságosabbá a Pokémon GO-t

2017. január 29.
5.0151
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Izgalmas ötleteket és terveket osztott meg a Pokémon GO jövőjével kapcsolatban Tsunekazu Ishihara, a Pokémon Company elnöke a Nikkei munkatársainak arról, hogy jelenleg az egyik legfontosabb céljuk az, hogy sokkal biztonságosabbá tegyék a játékot.

Amint az elnök fogalmazott, alkotásuk ugyebár a szabadba invitálja a felhasználókat, ahol megannyi közlekedési baleset érheti őket, így ennek csökkentése érdekében találták ki korábban a Pokémon GO Plus nevezetű karkötőt, amely jelzett, ha zsebszörny járt a közelben, így nem kellett telefonnal a kézben futkároznia az embereknek.

Ez a kis eszköz azonban erősen korlátozott példányszámban állt csak a felhasználók rendelkezésére - sok helyen már egyáltalán nem kapható -, így Ishihara bejelentette, hogy idén szeretnének piacra dobni egy újabb eszközt a játékosoknak, amely már fejlesztés alatt áll, és még biztonságosabbá teheti majd a pokémon-vadászatot.

Ennél pontosabb részletek egyelőre nem láttak napvilágot erről, de bizonyára valamiféle Pokémon GO Plus 2.0-ról lehet szó.
1 hozzászólás

peter97

7 éve, 10 hónapja és 2 napja

Sok hülyének szüksége is van rá! röhögő smiley De nem csak a Pokémonhoz kéne ilyesmi, hanem a sima telefonba borulóknak is valami ami jelez hogy nézzen fel ha autó jön.

válasz erre