A mobiljátékosok álma lehet az Asus Zenfone 6 telefon

2019. május 17.
7.4891
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Minden mobiljátékos számára az a legideálisabb, ha a lehető legjobb áron tud hozzáférni egy egyébként szédületesen erős mobilhoz, és akik eme idea alapján válogatnak telefonok között, azok számára az Asus Zenfone 6 lehet a megoldás.

A gyártó ugyanis leleplezte eme újdonságát Spanyolországban, és csapjunk kapásból a lecsóba: brutálisan erős hardver lett a Zenfone 6. Snapdragon 855 lapka munkálkodik a készülék belsejében, ami a CPU teljesítményének és a grafikus renderelés szempontjából hatalmas növekedést jelenthet (45% az előző generációhoz képest), de ezenfelül 8 GB RAM és 2,8 GHz-es nyolcmagos processzor gondoskodik az akadálymentes játékról.

Ha komoly vesszőparipád, hogy rendszerint akkor merül le a mobilod, amikor épp egy PUBG meccs végjátékában vagy, akkor az 5000 mAh-s akkumulátor hírét egészen biztosan örömmel fogod fogadni. Ilyen kompozícióhoz természetesen prémium megjelenítés is dukál, ezt a feladatot pedig egy közel teljesen kávamentes (94% készülékház-képernyő arány), 6,4 colos monitor látja el, melyhez Gorilla Glass 6 védelem is tartozik.

Notch nélkül, teljes képernyőn élvezhetjük majd ki kedvenc mobiljátékainkat

Notch nélkül, teljes képernyőn élvezhetjük majd ki kedvenc mobiljátékainkat


Jelentős innováció továbbá a Flip kameramodul, ami áll egyrészt egy 48MP-es főkamerából, no meg egy 13MP-es másodlagosból, viszont itt jön ám csak a Zenfone 6 zsenije, merthogy egy motorizált modulról beszélünk. Mit is jelent ez a gyakorlatban? Lényegében 180 fokban képes a komplett Flip kameramodul megfordulni, így egyaránt használható előlapi és hátlapi kamerának is.

Letisztult és egyszerű megjelenítésre számíthatunk a ZenUI 6-nak köszönhetően, az applikációk villámgyors betöltéséről és újraindításáról az OptiFlex technológia gondoskodik, míg a készül oldalán fellelhető fizikai gomb teljes mértékben személyre szabható a népszerű parancsok indításához. A vásárlók a mobillal egybecsomagolva kapni fognak egy Asus ZenEar Pro fülhallgatót is, így a kedvenc játékainkat teljes mértékben prémiumhangzásban élvezhetjük.

A Snapdragon 855 CPU 45%-kal, a GPU pedig 20%-kal lesz erősebb az előző generációhoz képest

A Snapdragon 855 CPU 45%-kal, a GPU pedig 20%-kal lesz erősebb az előző generációhoz képest


Már látjuk előre, ahogyan egymás után prognosztizáljátok a magasabbnál magasabb árcédulákat, viszont ki kell ábrándítsunk mindenkit: az Asus Zenfone 6 embertelenül jó végösszeggel érkezik! A szóban forgó telefon ugyanis május 24-én debütál itthon, és 189 ezer forintot kérnek el érte, ami egy ilyen erős hardverért egyenesen álomként hat.
4 hozzászólás

fonemaker

5 éve, 4 hónapja és 7 napja

Ez baszott jó lett! meglepett smiley

válasz erre

SamsungFan

5 éve, 4 hónapja és 7 napja

Hubakker, mocskos jó ez a teló! meglepett smiley

válasz erre

ferencziakos

5 éve, 4 hónapja és 8 napja

Állat ez a teli kijelző! meglepett smiley

válasz erre

peter97

5 éve, 4 hónapja és 8 napja

Ilyen hardverrel ennyiért ez iszonyat király!

válasz erre