A nagy háborúban az Apple törölte az Epic Games App Store fiókját

2020. augusztus 31.
106.1131
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Újabb mérföldkőhöz érkezett az Apple és az Epic Games között zajló háborúskodás, amiben most a cupertinói óriás tette a következő meghatározó lépést, lévén hivatalos közleményben tették ki a Fortnite fejlesztőinek a szűrét az App Store-ról.

Az Apple vezetői bár a közlemény szerint nem akartak ehhez folyamodni, de nem volt más választásuk, így a napokban törölték az Epic Games komplett fiókját az App Store-ról, aminek amúgy sem volt már sok értelme, de ezzel gyakorlatilag végérvényesen lehúzták a redőnyt a Fortnite számára az iOS alapú készülékeken.

Ennek az oka nem más, minthogy a fenti rendelkezések után az Epic Games már nem tud frissítéseket kiadni az alkotáshoz - más kérdés, hogy nem is akart -, tehát a következő update után már azok sem tudnak majd csatlakozni a szerverekhez, akiknek korábbról telepítve van a telefonjukra vagy a táblagépükre a népszerű battle royale.

És közben megy az adok-kapok a Twitteren:

3 hozzászólás

SamsungFan

3 éve, 11 hónapja és 10 napja

Kíváncsi vagyok, androidnál ez mikor következik be.

válasz erre

ferencziakos

3 éve, 11 hónapja és 10 napja

Kellemetlen, de leginkább a játékosoknak. Hülyén csinálja az Epic amit csinál. Beállítja magát mártírnak, de igazából kibaszik mindenkivel.

válasz erre

Mendez

3 éve, 11 hónapja és 10 napja

Magának keresi a bajt az Epic. Szabályt szegtek és nagy az arc mellé. Tényleg nem tudom, mit gondolnak...

válasz erre