A Netherrealm mobiljátékaiban ünnepelhetjük a Mortal Kombat 25. évfordulóját

2017. október 05.
5.0891
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Most már biztos, hogy nagyon öregek vagyunk, mert mintha tegnap lett volna, hogy először játszottunk a Mortal Kombat-tal, a Netherrealm Studios munkatársai pedig pár órával ezelőtt bejelentették, hogy a franchise már negyed évszázados évfordulóját ünnepli.

Ebből az alkalomból a készítők úgy döntöttek, hogy megajándékozzák néhány extrával a mobiljátékok kedvelőit, így a mai naptól kezdődően az Injustice 2 kedvelői például lehetőséget kapnak arra, hogy letöltsék maguknak a Mortal Kombat viharisteneként megismert Raident, mint extra karaktert, akit prémium ládikákan találhatunk majd, vagy úgy juthatunk hozzá, ha közvetlenül megvásároljuk.

Ingyenes extra karakterrel bővül továbbá az Injustice: Gods Among Us mobilos változata, ahová a veszélyes assassin, Scorpion tette be a lábát, de a Mortal Kombat X-hez is kapunk majd egy újdonságot, méghozzá Shao Kahn the Konqueror képében, sőt Goro szintén visszatér benne egy újabb verziójában.

Ha mindez nem lenne elég, a Netherrealm Studios a WWE Immortals-hoz is hozzácsapott egy kis Mortal Kombat-extrát, így Xavier Woods-ot, a sportág egyik szupersztárját lehetőségünk nyílik mától Raiden-jelmezbe öltöztetni.
1 hozzászólás

ferencziakos

7 éve, 1 hónapja és 6 napja

Úristen negyed évszázad. meglepett smiley Nagyon durva. Talán csak Pacman aki öregebb és aktív. Meg Mario. röhögő smiley

válasz erre