A Play Áruházban is a Genshin Impact vitte el a legjobb mobiljátéknak járó elismerést

2020. december 03.
92.1601
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A semmiből érkezett, de annál nagyobbat robbant a Genshin Impact, mely nemcsak mobilon, hanem PC-n és konzolon egyaránt a legjobbak között emlegethető, de most a Play Áruház jutalmazta a végeredményt, mint az idei év legjobb mobiljátékát.

Ezzel azonban a 2020-as esztendő összefoglalása még nem ért véget! A legjobb független játékok között ugyanis olyan címeket találtunk, mint a Cookies Must Die, a Maze Machina, a Sky: Children of the Light, az Inbento vagy a GRIS, míg a legjobb alkalmai játékok kategóriájában a Harry Potter: Puzzles & Spells, a DreamWorks Trolls Pop: Bubble Shooter & Collection, a SpongeBob: Krusty Cook-Off, a Disney Frozen Adventure és az EverMerge lettek díjazottak.

Az innováció terén aztán jutalmazták a Fancade, a Minimal Dungeon RPG, a The Gardens Between, a Genshin Impact és az Ord című mobiljátékokat, míg a legkompetitívebb kategóriában a Legends of Runeterra, a The Seven Deadly Sins: Grand Cross, a Bullet Echo, a Gwent: The Witcher Card Game és a Brawlhalla kerültek az élre.
3 hozzászólás

Chico

3 éve, 7 hónapja és 6 napja

És ez egy indie játék, az a durva. mosolygó smiley

válasz erre

peter97

3 éve, 7 hónapja és 6 napja

De kemény hogy mindent letarol! meglepett smiley

válasz erre

Ronalddo

3 éve, 7 hónapja és 7 napja

Várható volt, nagyon nagyot megy! mosolygó smiley

válasz erre