A PUBG Mobile volt idén a legnagyobb kedvenc a Play Áruházban

2018. december 04.
10.3791
A Google bemutatta szokásos év végi toplistáit, melyek az éppen mögöttünk hagyott esztendő legjobbjait gyűjtik össze, ezáltal kiderült, hogy melyik mobiljátéknak sikerült 2018-ban abszolút vezető helyet elérnie.

Bár sokan a Fortnite-ra tippelnének, érdemes kiemelni, hogy az Epic Games ugyebár megkerülte a Play Áruházat, így lett a mobiljátékos kategóriában a PUBG Mobile a legkedveltebb a felhasználók között.

A Google egyébiránt négy alkategóriát is készített, így a legkompetitívebb mobiljátékok listáján szintén a PUBG Mobile került az élre - a Warhammer Age of Sigmar: Realm War és a Dragon Ball Legends elé -, miközben a leginnovatívabb mobiljátékok listáján a Gorogoa, a Hero Hunters és a Battlelands Royale álltak dobogóra.

A legjobb casual játékok között egyébiránt a The Sims Mobile kapta meg az abszolút elismerést - az Orbia és a Murder in the Alps mellett -, míg a legjobb indie mobiljáték kategóriában a Returner 77, a Reigns: Game of Thrones és az Alto's Odyssey kerültek az első három közé.
4 hozzászólás

Gólem

5 hónapja, 3 hete és 6 napja

Nem mondom hogy meglepő, hogy ennyien leszedik, de biztos vagyok benne, hogy törlik is sokan, vagy nem játszanak vele és kész.

válasz erre

Femobilos

5 hónapja, 3 hete és 6 napja

Nem csoda, amilyen hype van körülötte.

válasz erre

Direktor

5 hónapja, 3 hete és 6 napja

És vajon hányan játszák is aktívan...?

válasz erre

Mordorer

5 hónapja, 3 hete és 6 napja

Az volt a mákjuk hogy a Fortnite külön jelent meg.

válasz erre