A Tencent hozza el mobilokra a Ubisoft játékait: jöhet mobilra a Far Cry és a For Honor?

2018. április 09.
7.1541
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A napokban derült fény arra, hogy a kínai Tencent csapata - akiket a legtöbben a PUBG miatt ismernek - szoros együttműködésbe kezdett a Ubisofttal, aminek a hozománya az lesz, hogy a francia kiadó legtöbb videojátéka mobilokra is megjelenhet majd.

A hírt maga a Tencent sajtósa osztotta meg az Esports Observer munkatársaival, akiknek elsőként jutott eszükbe megkérdezni a csapatot a történtekről, amiből megtudtuk, hogy nemcsak partneri kapcsolatról van itt szó, lévén a kínai vállalat 5 százalékos részesedést is szerzett a Ubisofton belül.

A Tencent szóvivője szerint elsőként olyan műfajú játékokat szeretnének elhozni mobilra a Ubisoft portfóliójából, melyek sikeresek mobilon is, tehát leginkább a multiplayer elemekkel, esportos potenciállal és szerepjátékos mechanizmusokkal rendelkező alkotások élvezhetnek elsőbbséget, de utána bármi szóba jöhet.

Ebbe a kategóriába elsők között talán a Rainbow Six Siege és a For Honor sorolhatók be, de mi igencsak örülnénk egy Far Cry vagy egy Splinter Cell átiratnak is.
3 hozzászólás

SamsungFan

6 éve, 5 hónapja és 24 napja

Lenne mit portolni, az biztos! Ubisoftnál jó címek vannak.

válasz erre

ÁdámC-Ops

6 éve, 5 hónapja és 24 napja

De kiráályröhögő smiley Far Cry tényleg nagyon adná! Főleg az első részekröhögő smiley Meg persze ott vannak az Assassins Creed-ek isröhögő smiley

válasz erre

fonemaker

6 éve, 5 hónapja és 24 napja

Jöhetne. Viszont mivel ezek már PC-n is lehúzósak ezért nem hiszem hogy jó lesz nekünk ha ezek megjelennek. Hacsak nem feneketlen a pénztárca...

válasz erre