A The Legend of Zelda: Breath of the Wild is mobilokra tart?

2018. január 02.
1.4841
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A legutóbbi Zelda-játék, vagyis a The Legend of Zelda: Breath of the Wild óriási sikert aratott Nintendo Switch alatt, amit a Nintendo úgy tudna drasztikusan hatványozni, ha Link kalandjait mobilokra is megjelentetnék.

A legfrissebb pletykák szerint pedig éppen erre készülnek a japánok, lévén a kínai TapTap.com-on - ez egy rendkívül elismert kínai játékplatform - váratlanul megjelent egy The Legend of Zelda: Breath of the Wild adatlap, amiről kiderül, hogy az alkotás 2018-ban Androidra és iOS-re is napvilágot láthat.

Bár az adatlapon felbukkan a Nintendo neve is, ellenben egyelőre sem képek, sem egyéb részletek nem állnak a rendelkezésünkre arról, hogy ez most egy gonosz tréfa, netán egy véresen komoly dolog, mindenesetre tartsuk nyitva a szemünket, hiszen korábban már a Wall Street Journal is arról írt, hogy a japánok következő nagy dobása egy Zelda mobiljáték lehet.
3 hozzászólás

Chico

1 éve, 2 hónapja és 24 napja

Ez szivatás lesz szerintem. Legalábbis tartok tőle. Ha tényleg megcsinálják, akkor viszont ez lehet az első olyan játék aminél átlépem a lélektani 1000 Ft-os határomat.

válasz erre

fonemaker

1 éve, 2 hónapja és 24 napja

Óriási dolog lenne ha valóban megjelenne! Remélem nem szivatás, hanem tényleg készül, drukkolok neki!

válasz erre

ferencziakos

1 éve, 2 hónapja és 25 napja

Az mekkora királyság lenne te jó ég!!!!!

válasz erre