A ZTE hamarosan bemutatja az első gigabites okostelefont!

2017. február 17.
6.1921
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Történelmi bemutatóval készül az idei MWC expóra a ZTE, akik a kérdéses eseményen leplezik majd le a világ első olyan okostelefonját, amely képes lesz maximálisan kihasználni a 4G lefedettséget.

Amint ugyanis ismert, bár a háttérben már az 5G-s technológiák is felsorakoztak, ellenben ezek kiteljesedése eltarthat még egy ideig, pláne úgy, hogy még a 4G-ben rejlő lehetőséget sem igazán használták ki eddig a telefonok, de a ZTE Gigabit Phone névre keresztelt készülék már képes lesz rá. Méghozzá a világon elsőként!

Amint ugyanis kiderült, a március végén bemutatásra kerülő készülék elméleti szinten és ideális körülmények között akár 1 gibabit/ másodperces letöltési sebesség elérésére is alkalmas, aminek technológiai hátterét a ZTE nem volt hajlandó elárulni, sőt mi több, egyelőre a készülék hardvereiről sem igazán hallottunk részleteket.

A pletykák szerint a ZTE Gigabit Phone-ban egy Qualcomm Snapdragon 835-ös lapkakészlet dolgozik, amelyben egy olyan X16-os modem kapott helyet, amelyet olyan szintre emeltek a mérnökök, hogy képes akár 1Gbps sebességgel is kommunikálni, ezáltal segítségével a 4K videók vagy a VR-élmény streamelése sem okozhat majd neki problémát.
1 hozzászólás

peter97

7 éve, 9 hónapja és 14 napja

1 másodperc alatt fogyna el az adatkeretem ezzel. röhögő smiley

válasz erre