Age of Solitaire: itt a világ első városépítős kártyajátéka

2017. július 24.
6.8301
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A játékipar számtalan különböző hibridet látott már a különféle stílusok elegyítésének köszönhetően, de talán még soha nem kaptunk olyan különlegességet, amelyben a Solitaire kártyajáték és a SimCity városépítős őrülete keveredett volna.

Az Age of Solitaire most ezt próbálja meg letuszkolni a torkunkon, noha a Sticky Hands fejlesztői azért egy kicsit túloztak alkotásuk marketingjével, hiszen bár valóban mindkét műfajból vannak itt elemek, azért az Age of Solitaire 90 százalékban egy kártyajáték, és csak 10 százalékban, egyfajta mellékesként van benne városépítés is.

Az Age of Solitaire lényege ugyanis röviden az, hogy kártyázzunk, és minél eredményesebbek vagyunk a jól ismert szabályrendszeren alapuló zsugázásban, annál több és sikeresebb fejlesztést tudunk alkalmazni városunkban, aminek jelentős része teljesen automatikus.

Ha ennek ellenére is érdekelne az alkotás, megjelenését július 25-én, azaz holnap várjuk iOS-re, miközben Androidra már korábban elérhetővé vált, a Google Play-ről pedig már tölthető is.

Nézd nagyban ezt a videót!



1 hozzászólás

Chico

7 éve, 3 hónapja és 24 napja

Hát ez határozottan fura játék! röhögő smiley

válasz erre