Alfa tesztereket vár a War & Glory, egy ígéretes mobilos stratégia

2017. február 16.
6.1861
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A Lark Studio csapata bejelentette, hogy sikerült végre olyan szintre felhozniuk War & Glory című második világháborús stratégiájukat, hogy azt a rajongók elé tárhatják egy alfa teszt által.

Ennek köszönhetően, aki szeretné a saját mobilján is megtapasztalni a második világégés legnagyobb ütközeteit, az a hivatalos honlapon talál instrukciókat arra vonatkozólag, hogy miként is lehet regisztrálni Androidon és iOS-en is a tesztváltozatra.

A War & Glory egyébiránt egy olyan stratégia, amely a klasszikus hexagonális pályaelrendezést követi, és középpontjában főként a többjátékos ütközetek állnak majd, amelyben választott frakciónk oldalán - lehetünk a nácikkal, a szovjetekkel és az amerikaiakkal - az lesz a feladatunk, hogy a bázisépítés és az erőforrások menedzselése mellett egy ütőképes hadsereget állítsunk fel ellenfeleinkkel szemben.

A játékban komoly szerepet kap majd többek között a diplomácia és a politika is, de hogy ezek miként jelennek meg a gyakorlatban, azt inkább próbáld ki te magad, hiszen az alfa teszt már a War & Glory közel végleges változatát prezentálja.

Nézd nagyban ezt a videót!



nincs még hozzászólás