Alpha Bunker címmel zombis túlélőjáték érkezik mobilokra

2018. október 02.
4.3371
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A Black Void Studios munkatársai a Kickstarteren hívták fel a figyelmet legújabb mobiljátékukra, mely Alpha Bunker címmel egyelőre nem örvend túl nagy népszerűségnek, hiszen mindössze 15 ember támogatta elkészülését, de az elkövetkezendő két hétben változhat a helyzet.

Pláne, mert az Alpha Bunker egy egészen ígéretes projektnek tűnik, aminek részeként egy földalatti bunker menedzselését kell kiviteleznünk, melyben nemcsak biztosítanunk kell mindent a túlélők számára, de a menedzselés mellett még a vad harcokból is kivesszük majd a részünket.

A bunkert ugyanis folyamatosan zombik támadják, miközben nekünk is ki kell mennünk portyázni, hogy legyen elegendő erőforrásunk és élelmünk a kolónia fenntartásához. Ha a projektre összegyűlik elegendő pénz, várhatóan 2019 elején jelenhet majd meg, ennél bővebb és pontosabb részleteket azonban csak későbbre ígértek a készítők.
Kickstarteren hívták fel a figyelmet legújabb mobiljátékukra, mely Alpha Bunker címmel egyelőre nem örvend túl nagy népszerűségnek, hiszen mindössze 15 ember támogatta elkészülését, de az elkövetkezendő két hétben változhat a helyzet.'>
2 hozzászólás

ferencziakos

6 éve, 10 napja

Kíváncsian várom a részleteket!

válasz erre

fonemaker

6 éve, 10 napja

Ebből nem sok derül ki sajna, de az alaptéma tetszik. mosolygó smiley

válasz erre