Among Us tartalmak érkeztek a Fortnite-ba

2022. június 10.
68.6061
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ugyan csak nemrég indult el a Chapter 3 harmadik szezonja a Fortnite-on belül, máris egy újabb kooperációról rántották le a leplet a fejlesztők, mégpedig egy olyan játékkal kapcsolatban, amivel már volt együttműködés.

Most egy másik igen népszerű programmal szűrték össze a levet, ugyanis az Epic Games megállapodást kötött az igen népszerű Among Us fejlesztőivel, ennek keretében pedig kozmetikai tárgyak kerülnek a Fortnite-ba, jelentették be Twitter felületükön.

Így tehát már tegnaptól kezdődően egy egyedi Back Blinget és egy egyedi emote-ot lehet bezsebelni, de aki megveszi az Among Us-t vagy az Among Us Star Packot, ezeket a tárgyakat ingyenesen megkapja.

Már ha mindezt az Epic Games Store-on keresztül teszi meg 2022 június 9, és 2023 június 9 között. Érdekességként érdemes megjegyezni, hogy nem ez az első Among Us jellegű crossover: amikor népszerű lett az átverős program, akkor egy hasonló játékmód megjelent a Fortniteban is, ahol egy árulót felderítése volt a feladat.

belül, máris egy újabb kooperációról rántották le a leplet a fejlesztők, mégpedig egy olyan játékkal kapcsolatban, amivel már volt együttműködés.'>
3 hozzászólás

peter97

1 éve, 11 hónapja és 12 napja

Mindkettő egy rakás ****. röhögő smiley

válasz erre

Chico

1 éve, 11 hónapja és 12 napja

De bután néz ki.

válasz erre

fonemaker

1 éve, 11 hónapja és 13 napja

De ****. röhögő smiley

válasz erre