Androidra is megjelenhet a Duelyst, a kártyás mobiljátékok legújabb generációja

2017. január 05.
5.9741
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Habár alapvető különbségek fedezhetők fel a két cím között, sokan a Hearthstone legnagyobb vetélytársának nevezik a Duelyst névre keresztelt alkotást, amelyet hamarosan mobiljátékként is viszontláthatunk majd - első körben kizárólag Androidon.
 

Aki nem hallott volna még a PC-re már korábban megjelent játékról, annak röviden úgy lehetne jellemezni, mint a The Banner Saga és a Transistor taktikus és egyben körökre osztott ütközeteit a Hearthstone kártyás megoldásaival elegyítő játékot, amely az összetett játékmenetnek köszönhetően képes azonnal függőséget okozni.

A Duelyst kizárólag 1v1 fős ütközeteket garantál - ezeket többjátékos módban is -, a mérkőzések pedig átlagosan 5-10 perces időintervallumot ölelnek fel, miközben a lapok segítségével erős szörnyeket, varázslatokat és egyebeket idézhetünk meg a csatamezőn a győzelem érdekében.

Hogy a Duelyst pontosan mikor jelenik meg Androidra, az egyelőre még nem ismert, de a Counterplay csapata az első negyedévet említette, szóval márciusig bármikor számíthatunk rá.

Nézd nagyban ezt a videót!nincs még hozzászólás