Androidra is megjelent a Skeletal Avenger

2022. május 14.
1.2931
Miután tavaly decemberben megjelent iOS-en, a 10tons dungeon-crawling roguelite, a Skeletal Avenger most Androidon is megjelent - a hack-and-slash játékban a játékosok egy bosszúálló csontvázat irányíthatnak, aki igazságot akar szolgáltatni azok ellen, akik a végső pusztulásához vezették.
 

A Skeletal Avengerben a játékosok rengeteg egyedi perkkel és speciális mozdulatokkal bütykölhetnek, amelyekkel a címadó csontváz a fejét dobhatja az akaratlan ellenségre. A játékosok több mint 50 csecsebecsével és perkkel testre szabhatják saját játékstílusukat, valamint önmegsemmisítéssel erős speciális támadásokat indíthatnak.

Különböző kalapokat vehetsz fel, hogy különleges effekteket testesíts meg, miközben négy biomán (Dungeons, Sewers, Dark Caverns és a Sorcerer's Castle) keresztül harcolsz. Több mint egy tucatnyi ellenséget is le kell győznöd, amelyek mindegyike egyedi viselkedéssel rendelkezik, így minden egyes futás friss és váratlan marad a procedurálisan generált szinteken. Irány a Google Play!

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

fonemaker

5 napja és 17 órája

Egy próbát megér mindenképp.

válasz erre

peter97

5 napja és 23 órája

Futok vele pár próbakört, nem tűnik ****nak.

válasz erre

SamsungFan

6 napja és 2 órája

De királyság, mindenképp kipróbálom.

válasz erre