Angeldust: egy craftolós MMO a rajzfilmes mobiljátékok kedvelőinek

2017. január 16.
6.1161
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A Metagaming csapata az App Store és a Google Play kínálatába is felküldte legújabb mobiljátékát, amely Angeldust címmel egy teljesen renderelt, 3D-s nyitott világban játszódó craftolós MMO lett.

A játék legnagyobb különlegességét talán a grafika vonultatja fel, lévén a Borderlands és a Telltale kalandjátékaihoz hasonló cell-shaded küllemet kapott, aminek köszönhetően egy kicsit úgy fest, mintha egy képregény vagy egy rajzfilm elevenedett volna meg a szemünk előtt.

Az Angeldust egyébiránt cross-platform támogatással bír, így PC-n, táblagépen és okostelefonon is űzhetjük akár folytatólagosan is a játékot, és miközben a négy kaszt - harcos, építő, kém, varázsló - közül kiválasztjuk a kedvencünket, lehetőséget kapunk vad harcok lezavarása mellett folyamatosan gyűjtögetni, a nyersanyagokból pedig különféle dolgokat és objektumokat építeni, így akár falakat és komplett kastélyokat is.

Az Angeldust teljesen ingyen letölthető bárki számára, középpontjában egy gigantikus méretű játékvilággal, 25 hatalmas, szabadon felfedezhető földrésszel, többjátékos élményekkel, több mint 250 különféle kreatúrával és 200-nál is több, építkezéshez kapcsolódó alapanyaggal.

Nézd nagyban ezt a videót!



App Store és a Google Play kínálatába is felküldte legújabb mobiljátékát, amely Angeldust címmel egy teljesen renderelt, 3D-s nyitott világban játszódó craftolós MMO lett.'>
1 hozzászólás

SamsungFan

7 éve, 9 hónapja és 24 napja

Hű de...... Érdekes... röhögő smiley

válasz erre