Angry Birdsös tartalmak jöttek a Minecrafthoz

2022. május 18.
1.1891
Két hihetetlenül népszerű cím összecsapásában az Angry Birds összefog a Mojanggal, hogy egy új DLC-t hozzanak a Minecrafthoz - a kalandvilágokhoz készült DLC-ben két új játékmódot, valamint játszható karaktereket és egy teljesen új módot találsz a Minecraft játékmenetének élvezetére, amelyet az Angry Birds formulája ihletett.
 

Konkrétan a két új játékmód a klasszikus és a küldetés mód. A klasszikus módban a klasszikus Angry Birds-élményt fogod utánozni, amikor egy hatalmas csúzlival célba veszed az Angry Birds különböző karaktereivel megtöltött hatalmas tornyokat, és azok segítségével ledöntöd a zöld disznók dühös csordája által lakott hatalmas tornyokat.

A küldetés módban viszont négy új, kizárólag ebben a DLC-ben található egyedi környezetet fedezhetsz fel, amelyek mindegyikében 10 különböző madarat kell megmentened a sorozatból, köztük olyan ikonikus karaktereket, mint Chuck, Bomb, Stella és mások. Ha ezeket a madarakat feloldottad, játszható karakterekként lesznek elérhetőek, saját különleges képességeikkel, amelyeket a disznók ellen használhatsz.

Nézd nagyban ezt a videót!2 hozzászólás

Mordorer

1 hónapja, 2 hete és 2 napja

Érdekes kapcsolat.

válasz erre

Chico

1 hónapja, 2 hete és 2 napja

De hülyén néz ki!

válasz erre