Árkád shooter tündérekkel? Ez a Go Go Fairy Gals!

2017. január 22.
5.3741
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Az App Store és a Google Play kínálatában is elérhetővé tette legújabb mobiljátékát a FredBear Games csapata, akik úgy döntöttek, hogy megreformálják egy kicsit az árkád shooterek fogalmát és koncepcióját.

Ennek az eredménye lett a Go Go Fairy Gals, amelyben modern harci repülők vagy űrhajók helyett tündéreket vehetünk irányításunk alá egy varázslatos világban, ahol a legnagyobb klasszikusok nyomdokain haladva felső nézetben repkedhetünk választott tündérünkkel - összesen hat eltérő képességű közül választhatunk -, miközben folyamatosan lezúzzuk a szembejövő objektumokat és ellenfeleket.

A pályákon több mint 300 tárggyal találkozhatunk majd, melyek mellett napi jutalmak, óriási boss harcok, és akár egy ujjal kivitelezhető irányítás vár majd ránk. Mindez ingyen letölthető formában, szóval érdemes lesz ránézni!

Nézd nagyban ezt a videót!



App Store és a Google Play kínálatában is elérhetővé tette legújabb mobiljátékát a FredBear Games csapata, akik úgy döntöttek, hogy megreformálják egy kicsit az árkád shooterek fogalmát és koncepcióját.'>
1 hozzászólás

SamsungFan

7 éve, 9 hónapja és 18 napja

Jajj de nagyon beteg. röhögő smiley

válasz erre