Armello: hamarosan végre tényleg megjelenhet mobilokra a digitális társasjáték

2017. szeptember 05.
4.4391
Az Armello fejlődéstörténete több mint humorosnak tekinthető, hiszen a League of Geeks csapata még 2011-ben egy kizárólag iPad-ra megjelenő mobiljátékként harangozta be a játékot, ami viszont mostanáig egyetlen mobilos platformra sem jelent meg.

A csodálatos fantáziavilágba kalauzoló digitális társasjáték ugyanis időközben módosított a célközönségén, és egy sikeres Kickstarter-kampány után PC-re és konzolra jelent meg, de a készítők közben egy pillanatra sem mondtak le a mobilos megjelenésről.

Még 2014-ben például azt nyilatkozták, hogy 2015-ben már megjelenhet ez a változat, de a projekt valahogyan feledésbe merült. Egészen mostanáig, a stúdió ugyanis a hétvégi PAX expóra magával vitte az Armello mobilos változatát, amit a helyszínen bárki kipróbálhatott az iPhone-ján.

A készítők szerint ugyanis a játék hamarosan - még az idén - megjelenik iOS-re, és hogy miként fest majd ezen a platformon, azt az alábbi videón bárki megtekintheti. Mielőtt kérdeznétek: Androidos megjelenésről egyelőre nem esett szó!

Nézd nagyban ezt a videót!nincs még hozzászólás