ARZombi: zombik a lakásban, zombik az utcán, zombik mindenhol!

2017. október 13.
5.6431
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Minden zombimániás legvadabb álmát valósította meg a Grisly Manor Studios csapata, akik feltették az App Store kínálatába az ARZombi című AR-játékot, amivel zombi-apokalipszistől sújtott helyszínné alakíthatjuk környezetünket.

A játékban ugyanis a kiterjesztett valóságnak hála telefonunk kameráján át mindenhonnan özönleni fognak felénk a zombik, legyen szó akár lakásunk helyiségeiről, akár a kertről vagy az utcáról, a célunk pedig az lesz, hogy még az előtt eltakarítsuk őket az útból - naná, hogy fegyverekkel -, még mielőtt megharapnának minket.

Az ARZombi a vicces 349 forintos árcédula ellenére meglepően összetett élményeket garantál, ezáltal lehetőségünk nyílik majd számtalan különféle fegyverrel felvenni a kesztyűt a rémségek ellen, de felhúzhatunk például barikádokat is az ajtókra vagy az ablakokra, hogy könnyebb legyen a túlélés.

Sajnos az ARZombi egyelőre csak az egyjátékos módot támogatja, de a készítők elmondták, hogy a jövőben kampány és multiplayer is várható hozzá.

Nézd nagyban ezt a videót!



App Store kínálatába az ARZombi című AR-játékot, amivel zombi-apokalipszistől sújtott helyszínné alakíthatjuk környezetünket.'>
2 hozzászólás

peter97

7 éve, 6 napja

Nagyon poén, bejön! mosolygó smiley

válasz erre

zsenikém

7 éve, 6 napja

Már nézem is magamnak! mosolygó smiley

válasz erre