Asphalt Street Storm: már lehet regisztrálni az új Asphalt mobiljátékra!

2017. május 26.
7.7371
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hamarosan ismét bepattanhatunk a világ legjobb és leggyorsabb versenyautóinak volánja mögé, a Gameloft ugyanis Asphalt Street Storm címmel hamarosan újabb epizóddal bővíti ki a népszerű Asphalt-sorozatot, amiről most kiderült néhány részlet.

A Halálos iramban-sorozat legszebb emlékeit felidéző, kizárólag a féktelen száguldásra koncentráló Asphalt Street Storm-ban ugyanis újfent modern sportkocsik volánja mögé pattanhatunk az utcai versenyekben, ahol egyetlen célunk a győzelem lesz a főként többjátékos ütközetek során.

Hogy téged már most érdekel a játék? Akkor van még egy jó hírünk, a Gameloft ugyanis lehetővé tette, hogy bárki szabadon regisztrálhassa magát rá a hivatalos honlapon, és minél több rajongó jön össze, annál több ajándékot kapunk regisztrációnkért cserébe.

200 ezer játékosnál így versenymatricák járnak majd, 400 ezernél 25 extra boost, 600 ezernél 25 ezer in-game dollár, de amennyiben a Gameloft azt tapasztalja, hogy 800 ezren regisztrálták előre magukat az Asphalt Street Storm-ra, akkor a fentieken felül mindenki 250 gyémántot is kapni fog pluszban, amit az alkotás boltjában értékes dolgokra válthat be.

Nézd nagyban ezt a videót!



nincs még hozzászólás