Assassin's Creed Rebellion címmel ingyenes mobiljáték érkezik a Ubisofttól

2017. június 28.
7.5611
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A Ubisoft a Behaviour Interactive társaságában bejelentette, hogy egy új és egyben ingyen letölthető Assassin's Creed mobiljátékkal szeretnék megörvendeztetni hamarosan a műfaj kedvelőit.

Az Assassin's Creed Rebellion címre keresztelt alkotás Androidra és iOS-re érkezik, műfaját pedig az alkotók egy stratégia-RPG-ként definiálták, de mi maradjunk inkább az oldalnézetes akció-platformerek megjelölésénél, hiszen határozottan a Chronicles-mellékszálat szeretnék átültetni mobilokra ezzel a franciák.

A játékban egyébiránt az lesz a célunk, hogy felépítsük a saját Testvériségünket - kicsit a Fallout Shelter mintájára -, ehhez erődöt építsünk, menedzseljük azt, újabb és újabb orgyilkosokat építsünk be a rendbe - a több mint 40 figura között olyan ismert alakok is felbukkannak, mint Ezio, Aguilar, Shao Jun, Claudia vagy Machiavelli -, miközben izgalmas küldetésekre is indulhatunk a Templomosok ellen.

Utóbbiak során rendszerint oldalnézetes ütközetek várnak majd ránk a pályákon, amelyek egytől-egyig Spanyolországba, a spanyol inkvizíció idejébe repítenek el minket. A játék kifejezetten iOS8-ra és legalább Android 4.1-et futtató készülékekre lett optimalizálva, mérete a 2GB-ot is meghaladja majd, megjelenése pedig a Ubisoft szerint már itt van a kanyarban.

Nézd nagyban ezt a videót!

1 hozzászólás

peter97

3 éve, 4 hónapja és 16 napja

Traileren nagyon adja, de a játékmenet nem annyira.

válasz erre