Átalakult edzőtermek és raidek érkeznek a Pokémon GO-ba

2017. június 20.
6.3881
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A Niantic tegnap hivatalosan is bezárta a Pokémon GO keretein belül az edzőtermeket, méghozzá annak érdekében, hogy helyettük valami sokkal másabbal és jobbal lepjék meg a rajongókat, ami egyelőre sajnos még nem a régóta várt PvP lesz.

A fejlesztők ugyanis bejelentették, hogy először átdolgozzák az edzőtermeket, amelyek kapcsán az egyik legnagyobb változás a presztízs-rendszer eltörlése lesz, ami azért jó, mert egy gym elfoglalása után csapatunkból rögtön betehetünk hat zsebszörnyet - minden típusból csak egyet -, így a presztízs szint apasztása helyett a jövőben a pokémonok úgynevezett motivációs szintjét kell nulláznunk, ha szeretnénk elfoglalni egy edzőtermet, ahonnan ugyanúgy szerezhetünk magunknak értékes tárgyakat, mint a pokéstoppoknál.

Ha mindez nem lenne elég, az újdonsággal együtt érkeznek a raidek is a Pokémon GO-ban! A raid esetében a központi szerepet egy raid boss kapja majd, egy erős pokémon, akit kooperatív módban, mások társaságában, egy kisebb csapatban tudunk majd legyőzni. Minderre alig pár percünk lesz csupán, de ha sikerül, nagyon értékes tárgyakat zsebelhetünk be, sőt ritka pokémonokra is lecsaphatunk majd.

A kooperatív raideken azonban nem vehet részt mindenki, ehhez raid pass szükségeltetik, amit minden esetben az általunk ellenőrzött edzőtermekből tudunk beszerezni magunknak.
nincs még hozzászólás