Az Activisionnel történt szakítás után máris egy mobilos Destiny-ről szólnak a hírek

2019. január 14.
9.8721
Az egész játékipart meglepte, amikor a Bungie a múlt héten bejelentette: függetlenné váltak az Activisiontől, és nemcsak a stúdiót sikerült elvinniük a kiadótól, hanem a Destiny IP jogait is.

Magyarul a jövőben csak a Bungie-n és a leendő befektetőkön múlik majd, hogy miként folytatódik vagy bővül a Destiny-sorozat, és egyre több helyen jelennek meg pletykák, miszerint a fejlesztők talán egy mobiljátékos mellékszálat is terveznek, ami elsőre talán őrültségnek hangzik, de álljunk csak meg egy pillanatra.

Pár hónappal ezelőtt ugyanis a mobiljátékairól ismert NetEase egy 100 millió dolláros befektetéssel támogatta meg a Bungie csapatát, ami vélhetően hozzásegítette őket ahhoz, hogy ledobják magukról az Activision láncait, és amennyiben alaposabban utánanézünk a NetEase dolgainak, csakhamar kiderülhet, hogy ők leginkább a mobilos színtéren szakítottak eddig nagyokat.

Egy ilyen háttérrel pedig már egyáltalán nem tűnik képtelenségnek, hogy a Destiny mobiljátékot fejlesszen a jövőben a Bungie, hiszen az egész iparág határozottan elmozdult a mobilos piac irányába, elég csak a Lineage 2 vagy éppen a Diablo Immortal esetére gondolni.
4 hozzászólás

peter97

5 hónapja, 2 hete

Úgy legyen! Én nagyon örülnék!

válasz erre

ferencziakos

5 hónapja, 2 hete

PC-n nem valami nagy durranás, de mobilon azért ütne.

válasz erre

SamsungFan

5 hónapja, 2 hete és 1 napja

Hoppá! Az durva lenne.

válasz erre

Mendez

5 hónapja, 2 hete és 1 napja

Én nagyon tudnám szeretni ha lenne mobilon!

válasz erre