Az amerikai botrány után elhalasztja az európai Pokémon GO eseményeket a Niantic

2017. augusztus 01.
6.4751
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Miután Amerikában nagyon csúnyán kudarcot vallott a Niantic az első Pokémon GO fesztivállal, és emiatt komoly perek elébe nézhetnek, ezért a csapat úgy határozott, hogy a biztonság kedvéért inkább eltolja a közeljövőbe tervezett európai eseményeket.

Amint ugyanis ismert, augusztusban Európa több pontján is úgynevezett Safari Zone eventek kerültek volna megrendezésre, amelyek részeként ritka pokémonokat szerezhettek volna maguknak a rajongók, azonban ezek közül az események közül az augusztus 5-re és 12-re tervezett - koppenhágai, prágai, stockholmi és amszterdami - eventek őszre lettek eltolva.

Az ok nem más, minthogy a csapat szeretne biztosra menni, ezáltal olyan szervezéssel megrendezni ezeket az összejöveteleket, hogy annak ne elégedetlenség és perek sorozata legyen a vége, hanem életre szóló élmények.

A korábban augusztus 14-re és 16-ra meghirdetett Safari Zone eventek egyébiránt már nem módosulnak, sőt a Niantic bejelentette, hogy a tologatás miatt a közeli jövőben több európai városban csak úgy is megjelennek majd rendkívül ritka zsebszörnyek, melyekről időben tájékoztatják majd a rajongókat.
2 hozzászólás

fonemaker

7 éve, 3 hónapja és 18 napja

Nem vagyok meglepve hogy visszatáncoltak! röhögő smiley

válasz erre

peter97

7 éve, 3 hónapja és 18 napja

Abszolút érthető! röhögő smiley Nagy égés lenne ha itt is az lenne.

válasz erre