Az Androidos játékosok gyakrabban törlik telefonjukról a mobiljátékokat

2016. november 21.
6.1051
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A legfrissebb mobiljáték hírek szerint az Androidos készülékeket használó gamerek háromszor nagyobb valószínűséggel törölnek le egy játékot a telefonjukról, mint azok, akik iOS-rendszert használnak.

A PhoneArena által összefoglalt legfrissebb AppsFlyer jelentés szerint miután a szakemberek több mint 20 millió applikáció telepítését követték nyomon szeptember és október folyamán, azt tapasztalták, hogy 10-ből mintegy 3 programot, főként mobiljátékot végül töröltek az emberek.

A jelentés rávilágított arra, hogy az Androidos készülékekre telepített játékok 43 százaléka kerül törlésre a felhasználók által, míg az iOS-játékok esetén ugyanez az arány mindössze 13 százalék.

További érdekesség, hogy a fejlődő országokban a leggyakoribb a letöltött applikációk és mobiljátékok törlése, és Amerikában a legalacsonyabb az arány, aminek az oka a szakemberek szerint az okostelefonok fejlettségében keresendő.

Amerikában ugyanis sokkal többen tudják megvásárolni a nagyobb tárhellyel rendelkező újabb készülékeket, míg az Android és iOS közötti különbség szintén arra vezethető vissza, hogy az iPhone-ok belső tárhelye rendszerint sokkal nagyobb.
1 hozzászólás

fonemaker

7 éve, 11 hónapja és 23 napja

Az olcsóbb androidos mobilok persze hogy kisebb tárhellyel rendelkeznek. Nem meglepő így.

válasz erre