Az ASUS is gamer okostelefon készítésébe kezdhet!

2018. április 17.
5.3941
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A Razer Phone és a Xiaomi Black Shark a jelek szerint egy komolyabb divathullámot indítottak útnak az okostelefonok piacán, lévén behozták a köztudatba a gamer telefon kifejezést, amit a jövőben úgy tűnik további gyártók is szeretnének átvenni.

A Phone Arena beszámolója szerint például az ASUS lehet az egyik következő a sorban, lévén miután a gyártó a Fülöp-szigeteken megnyitotta századik saját márkás boltját, Jerry Shen vezérigazgató egy interjúban elmondta, hogy ők is szeretnének piacra dobni egy gamer okostelefont, melynek elkészítésében nagy segítséget nyújthat a PC-s piacon szerzett hatalmas tapasztalatuk, amivel alaposan kihasználhatják az okostelefonos piacon tátongó réseket.

A CEO egyelőre természetesen semmiféle egyéb konkrétummal nem szolgált az ASUS első gamer okostelefonja kapcsán, ellenben ha valóban fel akarják kavarni az állóvizet, akkor a Xiaomi útját követve sajátos megoldásokat kell kidolgozniuk mind hardveresen, mind szoftveresen, hogy valami többet, jobbat és másabbat biztosítsanak a mobiljátékosok számára. Kíváncsian várjuk az ezzel kapcsolatos fejleményeket!
4 hozzászólás

SamsungFan

1 éve, 1 hónapja és 2 napja

Nagyon kíváncsian várom. Jól néznek ki a Zenfone-ok is, de egyelőre nem tudtak rávenni hogy váltsak. De egy ROG telefonra azért lehet hogy beneveznék.

válasz erre

Mendez

1 éve, 1 hónapja és 2 napja

ÁdámC-Ops írta:
Hát a Black Shark-ot nehéz lesz überelni, hiszen az árban szinte verhetetlen!
Meg sem fogják próbálni árban behozni, a neve jobban eladja ezt majd.

válasz erre

ÁdámC-Ops

1 éve, 1 hónapja és 2 napja

Hát a Black Shark-ot nehéz lesz überelni, hiszen az árban szinte verhetetlen!

válasz erre

zsenikém

1 éve, 1 hónapja és 3 napja

Az kemény! ROG telefon, durva!

válasz erre