Az Iron Maidennel zúzhatjuk Halloweenkor a malacokat az Angry Birds Evolution-ben

2017. október 17.
5.4671
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Imádni való Halloween eventet dolgozott ki a Rovio csapata az Angry Birds Evolution-höz, amihez felkérték a világ egyik legjobb heavy metal zenekarát, avagy az Iron Maident is egy kis közjáték érdekében.
Advertisement

Ennek köszönhetően október 18. és október 31. között lehetőségünk nyílik az Angry Birds Evolution keretein belül Eddie the Bird-öt - a zenekar legendás figurájának mérges madárrá alakított változatát - csatába küldeni a zöld cocák ellen, sőt mi több, ha a két hetes esemény során sikerült feloldanunk magunknak őt, akkor az event után is megtarthatjuk majd.

Ez azonban még nem minden, az új karakter mellé négy pálya is érkezik, melyeket a banda három klasszikusa, a Killers, a Powerslave és a Somewhere in Time, valamint a legutóbbi lemez, a Book of Souls ihletett.

Persze a kéthetes esemény során a játék teljes felülete megváltozik, így minden elemében az Iron Maiden és Eddie előtt kívánnak tisztelegni a fejlesztők, mint ahogyan az a No Prayer for the Dying album borítójára hajazó fenti képen is látható.
1 hozzászólás

Femobilos

6 éve, 11 hónapja és 21 napja

Úgy látom itt az ideje hogy kipróbáljam! \,,,/

válasz erre