Az új Androidban végre maguktól is eltűnnek majd az értesítések

2017. április 10.
6.3831
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Bár az Android Nougat sem terjedt még el teljesen a felhasználók között, a legnépszerűbb mobilos operációs rendszer készítői azonban máris a következő generáción dolgoznak a háttérben, amely végre-valahára az értesítésekhez is merészebben hozzányúlna.

Sokan ugyanis elképzelni sem tudnának idegesítőbb dolgot annál, mint amikor például mobiljátékok telepítését követően, vagy csak egy nagyobb frissítés megjelenésekor még másodpercekig pötyögni kell a képernyőn ahhoz, hogy minden értesítést eltüntessünk, ami az Android Oreo esetében állítólagosan végre változni fog.

Az operációs rendszer fejlesztői előzeteséből ugyanis kiderült, hogy az értesítések a jövőben végre automatikusan eltűnhetnek a képernyőről, és mindez vélhetően beállítás függvénye lesz, ezáltal mi szabhatjuk meg, hogy az értesítés pár másodperccel, vagy hosszú percekkel később, de magától eltűnjön majd, így nem kell még erről is nekünk gondoskodnunk.

Az új Android a várakozásoknak megfelelően idén augusztusban rajtolhat majd el élesben, de ez csak puszta találgatás, pláne annak fényében, hogy a Nougat még mindig alig terjedt el a világon.
1 hozzászólás

fonemaker

7 éve, 7 hónapja és 17 napja

Engem egyáltalán nem zavar, így szoktam meg.

válasz erre