Batman: Arkham Underworld - Androidra is befutott a legjobb Batman mobiljáték

2017. február 18.
6.6031
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Miután tavaly nyáron már meghódította magának az App Store kínálatát, a Turbine fejlesztői Androidra is elérhetővé tették a Google Play kínálatában az eddig megjelent legjobb Batman mobiljátékot, amely a Rocksteady Batman Arkham-sorozatához kapcsolódik.

A Batman: Arkham Underworld lényege, hogy ezúttal nevével ellentétben nem a Denevéremberhez, hanem a rossz fiúkhoz csatlakozhatunk annak érdekében, hogy izgalmas küldetéseket hajtsunk végre, így a játékban átvehetjük az irányítást Harley Quinn, Madárijesztő, Rébusz, de akár még Killer Croc felett is, hogy egy komplett bűnözőbirodalmat építsünk fel Gotham City alvilágában.-

A játékban a változatos bevetések jóvoltából a legkülönfélébb bűncselekményeket hajthatjuk végre, miközben a játékmenet középpontjába az ütközetek kerülnek, ezáltal miközben bankot rabolunk vagy más rossz arcút szabadítunk ki, megannyi ellenféllel kell szembemennünk a taktikus ütközetek során.

Tetszik mindaz, amit olvastál? Akkor van még egy jó hírünk: a Batman: Arkham Underworld teljesen ingyen letölthető bárki számára!

Nézd nagyban ezt a videót!



App Store kínálatát, a Turbine fejlesztői Androidra is elérhetővé tették a Google Play kínálatában az eddig megjelent legjobb Batman mobiljátékot, amely a Rocksteady Batman Arkham-sorozatához kapcsolódik.'>
2 hozzászólás

peter97

7 éve, 8 hónapja és 18 napja

Na már szedem is! mosolygó smiley Remélem azért hagy elég sokat játszani fizetés nélkül is...

válasz erre

Chico

7 éve, 8 hónapja és 18 napja

Ez igen jó játéknak tűnik! meglepett smiley

válasz erre