Battle of Satria Dewa címmel mutatkozott be egy vadonatúj 3v3 MOBA

2021. október 23.
122.9121
A Battle of Satria Dewa egy vadonatúj 3v3 MOBA, amelyben a játékosok izgalmas élet-halál csatákban mérkőzhetnek meg, ahol a Mahábhárata legendás hőseinek bőrébe bújva küzdhetnek a győzelemért.
 

A Mahábhárata-ihlette karakterek modern értelmezést kapnak, és a játékosoknak el kell sajátítaniuk a játék irányítási pontjait, hogy győztesként kerüljenek ki a csatákból. A Battle of Satria Dewa készítői egyszerűen és intuitívan alakították ki a játék irányítását. Egy egyszerű kétujjas játékrendszert fejlesztettek ki, ahol a játékosoknak csak a bal oldali joystickot kell használniuk a karakterek mozgatásához, a jobb oldali gombokat pedig a mozdulatokhoz.

A felkészülés fontos elem lesz minden csata előtt, ezért a csapat többi tagjával való megfelelő stratégiaalkotás elengedhetetlen lesz az ellenfelek legyőzéséhez. Sőt mi több, a játékosoknak lehetőségük lesz arra, hogy karaktereik képességeit a saját stílusuknak megfelelően változtassák. Nálunk sajnos egyelőre nem elérhető, de érdemes sasolni a Google Play-t, hátha hamarosan debütál nálunk is.

Nézd nagyban ezt a videót!2 hozzászólás

peter97

1 hónapja, 2 hete és 2 napja

Nem néz ki rosszul!

válasz erre

fonemaker

1 hónapja, 2 hete és 3 napja

Hát nem ez lesz az év játéka...

válasz erre