Bejelentve az Animal Crossing: Pocket Camp, novemberben már érkezik is

2017. október 25.
4.8431
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A Nintendo hosszas huzavona után végre hivatalosan is bejelentette a régóta várt Animal Crossing mobiljátékot, amely Animal Crossing: Pocket Camp címmel érkezik meg Androidra és iOS-re is valamikor november végén.

A játékról az alábbiakban már megtekinthetitek az első gameplay felvételeket is, amelyekből kiderül, hogy a készítők a kis képernyőre szintén elhozzák a sorozat minden sajátosságát, így a cuki állatos karakterek mellett egy igazán összetett, színes és kellemes hangulatú világ vár ránk, ahol erőteljesen egy The Sims-hatású játékélményben lesz részünk.

Kiválasztott karakterünk - illetve állatkánk oldalán - így felfedezhetjük a csodás kis világot, ismerkedhetünk más karakterekkel, kapcsolatokat építhetünk, küldetéseket hajthatunk végre, gyűjtögethetünk, craftolhatunk, saját házat vásárolhatunk, azt ízlésünkhöz igazítva rendezhetjük be és folyamatosan újabb szinteket érhetünk el.

Az Animal Crossing: Pocket Camp egy hatalmas világot tár elénk, melyet kis járművünkkel és gyalogszerrel fedezhetünk fel, ezáltal az erdőtől kezdve, a tengerpartig bezárólag bármit megjárhatunk majd - mondanunk sem kell, mindenhol más karakterek, lehetőségek, tárgyak és egyebek várnak ránk -, miközben természetesen az élményt a barátainkkal is megoszthatjuk majd.

Sajnos az Animal Crossing: Pocket Camp érkezéséről annyit közölt a Nintendo, hogy valamikor november végén érkezik, tehát nagyjából egy hónap múlva számíthatunk rá Androidon és iOS-en is.



1 hozzászólás

zsenikém

6 éve, 11 hónapja és 23 napja

Nagyon gyerekes de ők biztos imádni fogják. mosolygó smiley

válasz erre