Bejelentve az Idola: Phantasy Star Saga, a legendás JRPG mobilos mellékszála

2018. július 24.
2.6381
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A Phantasy Star-sorozat harmincadik évfordulójának ünneplése alkalmából a Sega bejelentette végre a napok óta teaselt JRPG legújabb epizódját, mely Idola: Phantasy Star Saga címmel érkezik még az idén Androidra és iOS-re.

A játék két főhőst állít a középpontba, így Stella, a női lovag mellett Yuri, egy fiatal harcos is csatlakozhat a küzdelmekhez Vanador bolygóján, ahol egy gigászi szörnyeteg, Idola rettegésben tartja a lakosságot, és megannyi kisebb teremtménnyel fokozza az emberek szenvedését, akik így karddal és mágiával próbálnak meg küzdeni velük a mindennapokban.

Nem ártana azonban egy végleges megoldás, így választott bátor hősünk oldalán az lesz a feladatunk, hogy megtaláljuk és legyűrjük Idolát, ehhez azonban alaposan fel kell majd kötnünk a nadrágunkat, hiszen a körökre osztott taktikai szerepjátékok harcrendszere mellett rengeteg fejlődés, sok-sok fegyver és egyéb felszerelés összegyűjtése vár ránk a végső nagy küzdelemig.

Az Idola: Phantasy Star Saga mögött egyébiránt egészen ismert nevek állnak, így Shuntaro Tanaka lett a producer, aki az eredeti Valkyria Chronicles-t és a Phantasy Star Online 2-t is készítette, de szintén utóbbi projektből érkezett Tomomasa Chin rendező és Sho Mutsura művészeti igazgató is.

Hogy az Idola: Phantasy Star Saga mikor érkezik, azt egyelőre senki sem tudja még, de Japánban az idei évre tervezik a premiert, tehát mi is maradjunk egyelőre ennyiben.

Nézd nagyban ezt a videót!



2 hozzászólás

Chico

6 éve, 2 hónapja és 24 napja

Ígéretes nagyon, nekem tetszik.

válasz erre

Bencus86

6 éve, 2 hónapja és 24 napja

Egy próbát megér!

válasz erre