Bemutatkozott a Hearthstone: The Boomsday Project kiegészítő

2018. július 11.
1.2411
A Blizzard bejelentette a soron következő Hearthstone kiegészítőt, mely The Boomsday Project címmel készülődik a háttérben már egy ideje, a megjelenése pedig meglepő módon itt van a nyakunkon, hiszen augusztus 7-én számíthatunk rá.

Az aktuális bővítmény kapcsán a kulcsszó ismét a 135 új lapban keresendő, hiszen ilyen sok újdonsággal gyarapodik a játék, melyek között legendás varázslatok, projekt varázslatok és omega kártyák is lesznek, a központi téma pedig ezúttal a Warcraft univerzum mágiájában keresendő, így a főszerepet Dr. Boom, a goblin tudós kapta.

Az expanzió másik kulcsszava a Magnetic lesz, lévén jönnek az ezzel a tulajdonsággal ellátott kártyák, melyek arra szolgálnak majd, hogy mech típusú kártyákkal kombinálhassuk őket, ezzel gyakorlatilag felerősítve egyes harcosaink tulajdonságait.

A The Boomsday Project mindemellett magával hoz egy új egyjátékos élményt is The Puzzle Lab név alatt, mely röviden és tömören arról szól, hogy előre összeállított paklikkal bedobnak majd minket bizonyos szituációkba, ahonnan nekünk nyerésre kell kihozni a meccset.

A Hearthstone új kiegészítőjét mától már előrendelheted magadnak, méghozzá egy 50 dolláros csomagban, benne a bővítmény 50 kártyájával, egy random legendás kártyával és egy Mecha-Jaraxxus lappal, de van egy 80 dolláros pakk is, középpontjában az expanzió 80 kártyájával és egy új Mecha-Jaraxxus Warlock hőssel.

3 hozzászólás

Roschach96

10 hónapja,

Mendez írta:
Hű ez a mobilon kártyázás... Ennek mi értelme..
Ezt a kijelentést nem értem, pl. napközben, amikor nem vagy otthon, akkor hogyan HS-ezz?

válasz erre

Mendez

10 hónapja,

Hű ez a mobilon kártyázás... Ennek mi értelme..

válasz erre

ferencziakos

10 hónapja,

OMG az a videó.

válasz erre