Bemutatkozott a Razer Phone 2 gamer okostelefon, és egy mobiljátékokhoz tervezett csúcskontroller

2018. október 11.
7.2311
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A Razer bemutatta gamer okostelefonjának legújabb generációját, így lehullt a lepel a Snapdragon 845-ös lapkával, 8GB RAM-mal és 64GB ROM-mal szerelt Razer Phone 2-ről, ami több tekintetben is megpróbálja alátámasztani gamer-jellegét.

Ott van rögtön az IGZO LCD kijelző, mely 5,7 hüvelykes mérete és 16:9-es képaránya mellett QHD felbontásra és 120Hz-es képfrissítési rátára képes, de támogatja a HDR-t, valamint a DCI-P3 technológiát is.

Az eszköz speciális párakamrás hűtőrendszer kapott, amivel sokkal többet hozhatunk ki hardveréből, mint egy átlagos készüléknek, de a QuickCharcge 4.0+ gyorstöltés mellett Qi vezeték nélküli töltéssel is büszkélkedhet, ezáltal gyorsan életet lehelhetünk 4,000 mAh-s akkumulátorába.

Az eszközt egy dizájnos alumínium ház teszi teljessé, mely IP67-es szabványával 1 méterig és 30 percig vízállóságot kínál az eszköznek, de van benne dupla kamerarendszer (két 12x12 megapixeles szenzorral), valamint egy frontoldali, 8 megapixeles szelfikamera is helyet kapott benne.

Bemutatkozott a Razer Phone 2 gamer okostelefon, és egy mobiljátékokhoz tervezett csúcskontroller - 2. kép

Az eszköz 850 euróba kerül majd, és Android 8.1 operációs rendszerrel érkezik - később Android Pie is lesz hozzá -, érdekesség pedig, hogy a Razer bemutatott egy kapcsolódó kontrollert is, mely Razer Raiju Mobile név alatt páratlan profizmust kínál a mobiljátékok irányításában.

A DualShock 4 és a Razer Wolverine kereszteződéseként leírható vezérlő nemcsak Razer Phone 2-vel lesz kompatibilis, hanem bármelyik eszközzel, amin legalább Android 6.0 fut, és csatlakozik Bluetooth-on, valamint USB-C porton keresztül is, de árcédulájáról egyelőre nem kaptunk híreket.
4 hozzászólás

Bencus86

5 éve, 11 hónapja és 25 napja

Elég komoly cucc lett ez! meglepett smiley

válasz erre

SamsungFan

5 éve, 11 hónapja és 26 napja

Azért ez nem lett olyan rossz cucc. A 120Hz mindenképp kiemelkedő!

válasz erre

peter97

5 éve, 11 hónapja és 26 napja

Hű de rohadt drága lett! meglepett smiley

válasz erre

ferencziakos

5 éve, 11 hónapja és 26 napja

Miért nem Pie van rajta? meglepett smiley Ezer euro de kiadják egy másfél éves oprendszerrel? röhögő smiley

válasz erre