Bemutatkozott a ROG Phone 5s-széria, íme minden információ

2021. augusztus 17.
70.9981
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Az Asus ismételten kedvez a mobiljátékosoknak, tekintve hogy lerántották a leplet legújabb gamer telefonjaikról, a ROG Phone 5s-ről és a ROG Phone 5s Proról, amelyek minden eddiginél izmosabb specifikációkkal kerülnek a boltok polcaira az idei esztendő utolsó negyedében - habár sajnos árcédulánk jelen állás szerint még nincs.

Egy Snapdragon 888 Plus 5G lapka lapul meg a masina mélyén, ami gondoskodik arról az erőtöbbletről, amit a csúcskategóriás mobiljátékok igényelnek, illetve ezenfelül 18 GB-nyi LPDDR5 RAM-ot integráltak a ROG 5s-be.

A GameCool 5 hűtőtechnológia igyekszik biztosítani, hogy ne hevüljön túl a készülék, ami azért egy ilyen kemény bestiánál már gyakori jelenségnek tekinthető, már amennyiben nincs egy ilyen erős hűtés működés alatt.

A kijelző tekintetében sem kell szégyenkeznie a rendszernek, mivelhogy 360 Hz-es érintési mintavételi aránnyal és 144 Hz / 1 ms-os, Samsung AMOLED kijelzővel büszkélkedve rendkívül gördülékeny játékélményt nyújt a felhasználónak. Ami viszont még izgalmasabb, az az AirTrigger 5 vezérlőrendszer, mely a két hátsó érzékelőt is támogatja, az eredmény pedig egy konzolszerű játékélmény.

A ROG Phone 5s Pro a ROG Vision-nel érkezik, mely egy hátlapi mátrix kijelző, ami személyre szabható animációkkal jelzi a különböző rendszer- és játékon belüli eseményeket.

Nézd nagyban ezt a videót!



4 hozzászólás

fonemaker

2 éve, 10 hónapja és 23 napja

De kíváncsi leszek, mennyibe fog nálunk kerülni.

válasz erre

peter97

2 éve, 10 hónapja és 23 napja

Na, erre se lesz pénzem... röhögő smiley

válasz erre

Mendez

2 éve, 10 hónapja és 23 napja

Brutális hardvert pakoltak bele!

válasz erre

SamsungFan

2 éve, 10 hónapja és 23 napja

Egyre inkább kezdem elveszíteni a Samsung iránti elkötelezettségemet, nagyon bejönnek ezek a ROG-ok.

válasz erre