Bemutatkozott a Warcraft Arclight Rumble című mobiljáték

2022. május 04.
76.5741
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Nemrég bukkantak fel az első pletykák a Warcraft Arclight Rumble-ről, a Warcraft univerzumban játszódó mobiljátékról, ami sok vitát szült és nagy felhajtást keltett, bár a legtöbb játékos egy teljes értékű MMORPG-élményt vagy valami hasonlót várt, helyette egy akció-stratégiai játékról van szó, ami egy igazán casual kinézetű játék lesz.

Az élő közvetítésen bemutatták a hivatalos trailert, valamint néhány információt a játék működéséről Adam Kugler és Justine Hamer, akik a játék fejlesztőcsapatának tagjai voltak. A Warcraft Arclight Rumble-ben a gyűjthető miniket a játékos irányítja PvE és PvP csatákban, felülről lefelé irányuló perspektívában (hasonlóan valami Clash of Clans vagy Clash Royale játékhoz).

A szoftver Azerothban játszódik, és olyan jól ismert hősökkel, mint Jaina Proudmoore, Grommash Hellscream, valamint más és más, szintén régebbi ellenfelekkel. A Warcraft Arclight Rumble hat játékmóddal, több mint 70 pályával, több mint 60 gyűjthető karakterrel és egy teljesen új Warcraft-élménnyel érkezik mobilon.

Nos, ez egészen más, mint a Warcraft IP alá tartozó más címek által kínált élmények, amelyek komolyabb MMO-k, mint a World of Warcraft vagy CCG-k, mint a Hearthstone. Egy ilyen casual kinézetű élményre nem igazán számítottunk. Mindezek ellenére egyelőre csak a játék Androidos oldala van fent (bár iOS-re is érkezne), és az előregisztráció is nyitott.

4 hozzászólás

fonemaker

2 éve, 1 hónapja és 20 napja

Ezt a szégyent!!!! röhögő smiley röhögő smiley röhögő smiley

válasz erre

peter97

2 éve, 1 hónapja és 20 napja

Hova süllyed még a Blizzard???? meglepett smiley

válasz erre

Bencus86

2 éve, 1 hónapja és 21 napja

Úristen ez nagyon gyenge! meglepett smiley

válasz erre

Chico

2 éve, 1 hónapja és 21 napja

Hát videón jó, de majd meglátjuk a gameplayt. mosolygó smiley

válasz erre