Bemutatták a The Room: Old Sins első képeit

2017. március 29.
6.0141
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A Fireproof Games még márciusban bejelentette, hogy tovább folytatja a misztikus horror puzzlerek egyik nagyágyújának számító The Room-sorozatot, amihez néhány órával ezelőtt bemutatták az első képkockákat is.

A guildfordi fejlesztők minderre hivatalos Twitter-csatornájukon kerítettek sort, az első képeknek és a fejlesztők által hátrahagyott részleteknek hála pedig kiderült, hogy a The Room: Old Sins tovább folytatja a kijelölt utat, középpontjában egy rejtélyes babaházzal, de az egyik képen felbukkan egy rejtélyes eltűnésről szóló újságcikk is, hovatovább egy nehezebbnek tűnő fejtörő is megpillantható alaposabban.

Bemutatták a The Room: Old Sins első képeit - 2. kép

A The Room: Old Sins sajnos a készítők szerint nem mostanában érkezik, ezáltal a rajongóknak az év végéig kell várniuk rá, ellenben azt már az első képek alapján kijelenthetjük, hogy a hangulat tekintetében maximálisan az elődökre épül a végeredmény.

Bemutatták a The Room: Old Sins első képeit - 3. kép

Sőt mi több, a The Room: Old Sins várhatóan a hétvégi EGX Rezzed expón már kipróbálható lesz, ennek megfelelően talán az első videók bemutatkozására sem kell tovább várnunk.

Bemutatták a The Room: Old Sins első képeit - 4. kép

nincs még hozzászólás