Bizonyos helyeken már előregisztrálhatnak a játékosok az Arteria Gear: Fusionre

2022. május 17.
78.5251
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Az Arteria Gear: Fusionre mostantól előregisztrációra jelentkezhetnek a felhasználók világszerte, így a játékosok egy poszt-apokaliptikus világba merülhetnek el mecha lányokkal egy anime témájú RPG-ben.

A játékosok egy parancsnok bőrébe bújnak, aki saját mecha-lány hadseregüket vezeti - az "Artery Gear" nevű kibernetikus páncéllal felszerelt női harcosokat.A fordulóalapú RPG lenyűgöző karakterrajzzal és egy lebilincselő történettel büszkélkedhet, amely az emberiség ellenálló képességéről szól a kaotikus "bábháború" során.

A játék előzetes regisztrációja jelenleg is zajlik a hivatalos weboldalon, a mérföldkőnek számító jutalmak pedig attól függnek, hogy hány játékos jelentkezik a hamarosan megjelenő címre.

A jutalmak közé tartozik a Forging Element Crystal x 540 és a Mousse XL x 1, amint elérik az 50 000 előregisztrációs regisztrációt, valamint Cherry Cake, Backup Energy, Intermediate Decoder Chip, Fund x 30000, Super Type-I Chip T3 és még sok más. A Google Play és az App Store-os adatlap nálunk még nem elérhető, de sasoljátok aktívan!
3 hozzászólás

Mendez

2 éve, 1 hónapja és 2 napja

Figyelünk! mosolygó smiley

válasz erre

peter97

2 éve, 1 hónapja és 2 napja

Remélem mihamarabb felénk is..

válasz erre

SamsungFan

2 éve, 1 hónapja és 2 napja

Elraktam a kedvencek közé, majd ránézek minden nap. mosolygó smiley

válasz erre