Bocsánatot kértek a fejlesztők, mert az Injustice 2 Mobile Pride eventjében meg kell verni egy biszexuális nőt

2021. június 04.
108.1221
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Az Injustice 2 Mobile-ban is érkezett egy event a Pride hónap tiszteletére, ami ugyebár az LMBTQ+ közösség "ünnephónapja", azonban a NetherRealm egy olyan tényezővel húzta ki a gyufát a játékosoknál, ami miatt úgy érezték, bocsánatot kell kérniük.

Az event során ugyanis van egy kihívás, ami során össze kell vernünk Poison Ivy-t, avagy Méregcsókot, az ismert DC-s antagonistát, mégpedig a szeretet és a barátság jegyében. Igen ám, azonban Poison Ivy vállaltan biszexuális karakter már nagyon régóta (például Harley Quinnel volt legutóbb kapcsolata a képregényekben), ezért az LMBTQ+ közösség nem nézte jó szemmel, hogy egy ilyen eseménnyel kecsegtet a NetherRealm.

Az Injustice 2 Mobile hivatalos Twitter fiókján kértek elnézést a globális eventért, miszerint nem szabad normalizálni a világban az LMBTQ+ közösség tagjai ellen forduló erőszakot, és elismerik, hogy túllőttek a célon ezzel az eseménnyel. Ti mit gondoltok, jogos a bocsánatkérés, vagy a közönség megint túlkapta a dolgot?

5 hozzászólás

Chico

3 éve, 18 napja

Azért kértek elnézést mert egy verekedős játékban el kell verni valakit? röhögő smiley Kemény.

válasz erre

fonemaker

3 éve, 19 napja

De szánalmas! röhögő smiley Hát az a lényeg hogy mindenkit ****rá kell verni, mindegy hogy milyen identitású! röhögő smiley

válasz erre

zsenikém

3 éve, 19 napja

Húdenagyon idegesítően hülye világban élünk!

válasz erre

PhilipRusso

3 éve, 19 napja

Szerintem elegge eltuloztak, hiszen nem a szexualis iranyultsaga miatt vertek meg. De tulajdonkeppen mindket felt meg lehet erteni

válasz erre

peter97

3 éve, 19 napja

Édes istenem, mekkora problémák. röhögő smiley

válasz erre