Bridge Constructor Portal: mobilos mellékszálban ötvöződik a Portal és a Bridge Constructor

2017. december 07.
14.2301
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A PC-s és konzolos tábor évek óta ostorozza már a Valve csapatát azért, hogy elkészüljön végre a legújabb Portal-játék, ami részben most bekövetkezhet, és azért csak részben, mert nem a Portal 3, hanem egy különleges mellékszál került fókuszba.

Sőt mi több, nem is közönséges mellékszál, sokkal inkább egy crossover, a Bridge Constructor Portal részeként ugyanis a Portal- és a Bridge Constructor-sorozatok legjobb sajátosságait ötvözik a Headup Games fejlesztői, akik PC és konzolok mellett mobilokra is elhozzák játékukat.

Ha röviden szeretnénk jellemezni a Bridge Constructor Portal-t, akkor azt mondanánk, hogy az alapokat az erőteljesen a fizikára építő Bridge Constructor-tól leste el, így hidakat kell majd építenünk a pályákon, miközben a zuhanás nem minden esetben jelenti a véget, hiszen a különféle portálok is segítséget jelenthetnek ahhoz, hogy elérjük céljainkat.

A Bridge Constructor Portal várhatóan december 20-án jelenik majd meg, és Androidra, illetve iOS-re is letölthetjük majd magunknak.

Nézd nagyban ezt a videót!



1 hozzászólás

zsenikém

6 éve, 11 hónapja és 1 napja

Hátööööö.... Elég fura játék ez. meglepett smiley

válasz erre