Brutális és véres hardcore platformerre vágysz? Itt a Collect or Die!

2017. január 17.
5.5281
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Collect or Die címmel hamarosan egy olyan őrült hardcore platformer kerülhet fel az App Store és a Google Play kínálatába is a Super Smith Bros csapatától, amelyet mi már most a szívünkbe zártuk.

A mobiljáték ugyanis már címével sem árul zsákbamacskát, olyannyira nem, hogy egy röhejesen egyszerűnek tűnő feladatot kell teljesítenünk benne: egészen pontosan összegyűjteni a pályán elhelyezett kis érméket vagy ha ez nem sikerül, akkor belehalni a küldetésbe.

A különféle platformokra való ugrándozásokra, valamint a reflexünkre és időzítésünkre építő alkotásban egy pálcikaember felett vehetjük át az irányítást, és miközben az érmék után kajtatunk, különféle lézersugarak, valamint halálos, szöggel kivert vagy fűrésszel felvértezett mozgó elemek keserítik meg dolgunkat, amelyek ha elkapnak minket, pálcikaemberkénk liternyi vér társaságában hullik aprócska darabokra.

A Collect or Die mindezt első körben 40 pályával, egyszerű irányítással, valamint dinamikus és realisztikus fizikával kínálja nekünk achievementek és ranglisták társaságában. Megjelenés január 26-án, ingyenes és fizetős változatban.

Nézd nagyban ezt a videót!



1 hozzászólás

Mordorer

7 éve, 10 hónapja és 17 napja

Nagyon kemény game! röhögő smiley

válasz erre