Bullet Strike: Battlegrounds - érkezik az első PlayerUnknown's Battlegrounds-klón mobilra

2017. június 26.
7.9791
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A PlayerUnknown's Battlegrounds az utóbbi évek egyik legnagyobb sikertörténete indie körökben, amely egy elképesztően realisztikus és összetett multiplayer akciójátékként már most 4 millió példányban fogyott és 100 millió dolláros bevételt generált.

Szinte várható volt ezek után, hogy valakik azonnal lecsapnak majd az ötletre, és megvalósítják a játék mobilos változatát, így a Horus Entertainment munkatársai most elsőként hoznak el közénk egy olyan mobiljátékot, amely Bullet Strike: Battlegrounds címmel úgy reklámozza magát, hogy ezt bizony a PC-n elképesztően népszerű PlayerUnknown's Battlegrounds ihlette.

Ennek megfelelően a játékban egy realisztikus multiplayer akciójáték vár majd ránk, a középpontban összetett fejlődési rendszerrel, realisztikus megközelítéssel és igazán taktikus ütközetekkel. Hogy miként néz ki mindez mobilon? Nézd meg a Bullet Strike: Battlegrounds első kedvcsinálóját, hogy kiderítsd! Hogy szívesen ki is próbálnád? Az alfa tesztre IDE kattintva már jelentkezhetsz is!

Nézd nagyban ezt a videót!



4 hozzászólás

ferencziakos

7 éve, 3 hónapja és 25 napja

bwin87 írta:
Ha kijön eggyátalán...
Miért nem jönne?

válasz erre

bwin87

7 éve, 3 hónapja és 26 napja

Ha kijön eggyátalán...

válasz erre

Bencus86

7 éve, 4 hónapja és 2 napja

Na ez király lesz!

válasz erre

peter97

7 éve, 4 hónapja és 2 napja

Ez nem váratott sokáig magára! röhögő smiley

válasz erre