Bushido Saga: egy történelmi akciójáték szamurájokkal

2017. február 02.
5.5101
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A Pandora Game Studios csapata felküldte az App Store és a Google Play kínálatába legújabb mobiljátékát, amely Bushido Saga címmel egyenesen az 1700-as évekbe repít vissza minket egy legendás szamuráj történetével a középpontban.

A 18. századi sztori mögött egy összetett és egyben intenzív hack and slash akciózás húzódik meg, amelyben tradicionális szamuráj-fegyverekkel, a képernyőn való ujjmozdulatokkal tudjuk legyűrni ellenfeleinket, miközben az eszetlen kaszabolás mellett komoly taktikai érzékünkre is szükségünk lesz a győzelem érdekében - pláne, ha éppen főellenfelekkel hoz majd össze minket a sors.

A Bushido Saga mindemellett fejleszthető hőst és speciális képességek egész sorozatát is garantálja, ami mellett még saját főhadiszállásunkat is felépíthetjük, amely biztos hátteret és erőforrást is garantál majd számunkra az egyes bevetésekhez.

A játék teljesen ingyen vált elérhetővé Androidra és iOS-re is, szóval ha érdekel a japán történelem, illetve egy jó akciójátékra vágysz, tudod a dolgodat.

Nézd nagyban ezt a videót!



App Store és a Google Play kínálatába legújabb mobiljátékát, amely Bushido Saga címmel egyenesen az 1700-as évekbe repít vissza minket egy legendás szamuráj történetével a középpontban.'>
2 hozzászólás

rDAVE

7 éve, 10 hónapja

Ó, japán téma. Ez egy próbát megér.

válasz erre

peter97

7 éve, 10 hónapja

Nagyon bejövős.

válasz erre