Champions of the Shengha: a mobiljáték, amit a szívverésed is befolyásol

2017. augusztus 15.
5.3231
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Egy igazán érdekes alapötlettel ellátott mobiljátékot sikerült kiadnia a napokban a BfB Labs csapatának, akik Champions of the Shengha cím alatt megszültek egy látszólag nagyszerű kártyás alkotást, ami akár a Hearthstone egyik kihívója is lehetne.

Azonban biztosan nem lesz, ennek az oka pedig nem más, minthogy a készítők bár ingyen letölthető formában tették elérhető a játékot a Google Play kínálatában, azonban ahhoz, hogy élvezhessük az élményét, szükségünk lesz egy Magic Transmitter nevű kütyüre, amit átszámolva olyan 13 ezer forintért tudunk megrendelni a hivatalos honlapon keresztül.

Ennek a kis kütyünek a lényege nem más, minthogy folyamatosan figyelemmel kövesse a játékosok szívverését, mert sokkal erősebb támadásokra képes az a játékos a kártyás összecsapásokban, amelyik meg tud maradni nyugodtnak még a feszült helyzetekben is.

Az alkotók célja az volt ezzel a különleges koncepcióval, hogy fejlesszék a mai fiatalság önuralmát, valamint mentális képességét, hiszen ezzel elejét lehetne venni az agressziónak, sőt akár a pánikbetegségek kialakulásának is.

Nézd nagyban ezt a videót!



3 hozzászólás

zsenikém

7 éve, 2 hónapja és 9 napja

Nem szeretem a kártyás játékokat de ez nagyon nagy ötlet!

válasz erre

Mendez

7 éve, 2 hónapja és 9 napja

Nagyon ötletes!

válasz erre

Chico

7 éve, 2 hónapja és 10 napja

Ez mekkora ötlet! meglepett smiley

válasz erre