Csökkentik a botok számát az Apex Legends-ben

2022. június 22.
15.8831
Az Apex Legends megjelenése óta óriási népszerűségnek örvend a játékosok körében, de a játékkal voltak gondok több ponton is, többek között Indiában volt sok probléma a szerverekkel, ezek most megszűnnek.
 

Az indiai játékosok ugyanis óriási pingekre és lagolásra panaszkodtak már a mobilos játék indulása óta, ez a probléma egyébként más régiókat is érintett, igaz sokkal kisebb arányban. Ezen most változtat a Respawn, nagyobb cseréket hajtanak végre azoknál a szervereknél, ahol ez problémát jelentett, így várhatóan normalizálódik a helyzet mindenhol a világon.

A másik nagy változás a botokat fogja érinteni, a fejlesztők jelezték, hogy csökkentik ezek számát a magasabb szinteken. Bár az AI vezérelt ellenfelek minden játék alapját képezik, amíg a játékos a betanuló szakaszban van az alacsonyabb szinteken, az Apex Legends esetében azonban botok aránya a magasabb szinteken is jelentős volt, ezt a megoldást finomítják hamarosan.
4 hozzászólás

fonemaker

1 hete és 2 napja

Én a laggolás miatt hagytam abba, kikészített. Leginkább leszálláskor, konkrétan másodpercek maradtak ki, nem egyszer meg is haltam miatta.

válasz erre

SamsungFan

1 hete és 2 napja

Ez a lagg szerencsére engem elkerült.

válasz erre

Ronalddo

1 hete és 3 napja

Én csak azon veszem észre hogy bot van hogy rohadt béna.

válasz erre

peter97

1 hete és 3 napja

Ennyire nincs játékos hogy botokkal kell feltölteni?

válasz erre