Cuki mobiljátékot keresel a barátnődnek? Ettől a maciszimulátortól tuti elolvad majd!

2016. november 30.
8.1691
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha egy cuki mobiljáték után kutakodunk, amivel szeretnénk lekötni a gyermekünket vagy a barátnőnket - titkon pedig természetesen magunkat is -, akkor itt az idő letölteni a My Talking Teddy Simulator-t, amely garantáltan nagy sikert arat majd.

A játék egy virtuális kisállat szimulátor, amelyben egy cuki kis mackó felett vehetjük át az irányítást, hogy különféle izgalmas kalandokba keveredhessünk általa, miközben a szerepjátékos gyökereknek hála meglepően sok küldetés és egyéb lehetőségek is várnak benne ránk.

A My Talking Teddy Simulator ugyanis dugig van mini-játékokkal - közel 20-at találhatunk benne -, miközben testre szabhatjuk kis bocsunkat, gondoskodhatunk róla, fürdethetjük, ápolhatjuk, megmoshatjuk a fogát, enni adhatunk neki, vagy csak szimplán elmehetünk vele sétálni, illetve sportolni.

A napi aktivitások mellett a My Talking Teddy Simulator még versenyeket is kínál, amelyek révén felkerülhet a ranglistákra és rekordokat dönthetünk, miközben akár 999-es szintig is fejlődhetünk - mindezt pedig teljesen ingyen megtalálhatjuk az App Store és a Google Play kínálatában.

Nézd nagyban ezt a videót!



2 hozzászólás

csirkee

7 éve, 11 hónapja és 14 napja

KELL!!! röhögő smiley Eszméletlen cuki.

válasz erre

Femobilos

7 éve, 11 hónapja és 15 napja

Ez nagyon cuki! mosolygó smiley

válasz erre