Demon Slayer crossover indul az Arena of Valorban

2022. május 04.
1.4901
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Az Arena of Valor 5v5 Fest már javában zajlik, több eseményt, kihívást és jutalmat kínálva mindenkinek - hogy az ünneplést egy szinttel magasabb szintre emeljük, a MOBA a Demon Slayerrel is együttműködik.

Ez az új crossover exkluzív skineket kínál majd a híres sorozatból, több tevékenységet és jutalmakat gyűjthetnek a rajongók. A kollaborációs esemény május 6-án kezdődik az Arena of Valorban, és kezdetben mindenki Keera-ként játszhat majd a Nezuko-skinnel, Tanjiro skinje pedig a tervek szerint egy későbbi időpontban fog megjelenni.

A skinek pont olyanok lesznek, mint a tévésorozatbeli társaik, egyedi képességekkel, amelyek pusztítást fognak okozni az AoV világában. További, korlátozott ideig tartó események is lesznek, hogy a játékosok még több jutalmat szerezzenek.

A szerencse itt is szerepet kap, hiszen mindenki kap egy kockát a küldetések teljesítésekor, és a szám alapján lépnek majd a játékosok. Egy teljes kör teljesítésével szépen megjutalmazzák őket tematikus finomságokkal, mint például a The Butterfly Mansion Girl Alice skin.

Nézd nagyban ezt a videót!



3 hozzászólás

Chico

2 éve, 1 hónapja és 12 napja

De jól néz ki!

válasz erre

Ronalddo

2 éve, 1 hónapja és 12 napja

Rá is lesek!

válasz erre

fonemaker

2 éve, 1 hónapja és 12 napja

Baromi jól néz ki!

válasz erre